PT START

PT START

PT START – den beste måten å komme i gang på!

SPENST FØRDE ønsker at du skal få den best mulige starten på ditt medlemskap, og vi tilbyr deg derfor en gratis konsultasjon med din egen personlige trener (PT) som inkludert i medlemskapet.

Denne timen kan du benytte deg av inntil 3 mnd etter signering av årsmedlemskap.


Våre PT´er er sertifiserte fra en godkjent PT-utdanning og holder et faglig høyt nivå. Vi setter i tillegg fokus på kompetanse innen fagområdene pedagogikk, coaching og vi vil til enhver tid ta hensyn til dine personlige behov og preferanser, slik at opplevelsen din når du møter våre trenere blir så positiv som mulig!


Hva skjer på PT-timen din?
Det aller viktigste for en trener i begynnelsen av et samarbeid, er først og fremst å bli bedre kjent med deg og hvorfor du ønsker å trene hos oss. Dere vil derfor sette dere ned på et egnet sted for å ta en hyggelig prat der dere sammen definerer en god og riktig målsetning, for deretter å finne den beste løsningen for å nå målet. PT´en din vil underveis foreslå de mest fornuftige aktivitetene for at du skal komme nærmere målet ditt og ha det gøy samtidig. Det kan være forslag til individuell kondisjon- og styrketrening, men også en anbefaling av hensiktsmessige gruppetreningstimer som passer dine målsetninger og ambisjonsnivåer.


Når samtalen er ferdig vil PT’en også vise deg rundt på senteret, gå igjennom og vise deg et standard treningsprogram, og introdusere deg for vår treningsapp My Wellness. Når dere nærmer dere slutten avslutter dere med en liten prat om dine tanker og erfaringer så langt, og dere enige om veien videre og hva som blir den naturlige løsningen for deg de neste ukene og månedene. Om det er et ønske å få en treningsplan og en gjennomgang av dette så vil PT’en din komme med prisoversikt, og dere vil sammen finne et nytt tidspunkt for neste avtale.

Det viktigste for at du skal nå målene som du setter deg er kvaliteten på treningen, og at du får inn en god kontinuitet på denne. Dette vil våre PT’er kunne hjelpe deg med!


<< Tilbake
Spenst Førde
Hafstadvegen 36
6800 Førde
Tlf. 57 72 01 21
E-post post@spenstforde.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern