PT START

PT START

For at du skal få en best mulig start på medlemskapet ditt, gir vi deg en time (55 min.) med en personlig trener (PT)*.


Gjennom PT Start-konseptet tilbyr vi gratis treningsveiledning med en av våre dyktige personlige trenere. Slik sørger vi for at du kommer godt i gang og får mest mulig utbytte av treningen hos oss - både på kort og lang sikt.


Det er også viktig for oss at du blir godt informert om hele vårt treningstilbud, slik at du raskt finner frem til alternativene som passer best for deg. Da får du også et godt utgangspunkt for mestring, treningsglede og resultater.

Din trener gir deg gode råd og tips om hvilke aktiviteter, treningsformer og gruppetimer som passer best for at du skal nå dine mål. I tillegg gir vi deg en innføring i bruk av treningsstudio og et ”start” treningsprogram med tilpassede øvelser.


PT Start er gratis for alle våre medlemmer.* Fordi vi ønsker å gi deg gode treningsopplevelser, merkbare resultater, bedre helse - og mer overskudd i hverdagen!


Hvordan booker jeg PT Start-timen min?
PT Start time bestiller du i resepsjonen eller du kan ringe oss på tlf 577 20121.


PT Start 55 min - slik fungerer det
Din PT møter deg i resepsjonen. Du vil sammen med PT ha en hyggelig samtale for å finne ditt personlige treningsmål, samt hvordan du best mulig når det.

Våre PT´er har omfattende opplæring i ulike metoder for kartlegging av kroppens funksjonelle bevegelser, noe som danner et viktig grunnlag for at PT kan lage gode individuelt tilpassede treningsøvelser for deg.

PT vil sammen med deg gjøre en overordnet behovskartlegging og diskutere et treningsopplegg som kan passe deg og din hverdag. En treningsplan kan f.eks. inneholde individuell kondisjon- og styrketrening, men også en anbefaling av hensiktsmessige gruppetreningstimer som passer dine målsettinger og ditt ambisjonsnivå.


Etter møtet legges ditt øvelsesprogram tilgjengelig i appen MyWellness og PT viser deg våre digitale verktøy. Ved hjelp av Spenst appen og MyWellness kan du enkelt booke timer og holde oversikt, loggføre treningen din, både på og utenfor Spenst.


Ved å inngå en avtale med PT, kan han eller hun tilby deg effektive, motiverende skreddersydde treningsprogram, og en periodisering som er tilpasset deg og dine mål.

Hensikten med PT Start er at du skal få en profesjonell anbefaling om hvordan du bør trene for å oppnå målene dine på best mulig måte.
*Gjelder for medlemskap med 12 måneders binding.


<< Tilbake
Spenst Førde
Hafstadvegen 36
6800 Førde
Tlf. 57 72 01 21
E-post post@spenstforde.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern