En ny start!

En ny start!

Bli med ernæringsfysiolog Hanne Lien ved Lien Helse og Spenst Førde på kurs!


Berit Nordstrand har en visjon om at folk skal få et bedre liv gjennom enkle byttetriks i kostholdet.

Ved å forsterke tilbudet med en samarbeidspartner innen kost og ernæring, ønsker vi å inspirere og fokusere på gode matvalg- og treningsopplevinger.

– ″Ikke tell kalorier, men tell smarte byggeklosser i maten du spiser. Da kan du både oppnå en mer behagelig hjernekjemi, mer energi og et bedre immunforsvar og dermed mindre sykdom og mer overskudd″, seier Berit Nordstrand.

Kurset ” En Ny Start” baserer seg på Berit Nordstrand sin bok med samme navn. Den har hun skrevet ilag med treningsprofilen og forsker Ulrik Wisløff. Alt er nøye kvalitetssikret og basert på forskning.

- ″Med kurset ønsker vi å gi folk enkle metoder for å komme seg opp av sofaen og bli motivert steg for steg til å ta bra valg for å kunne bli den beste utgaven av seg selv″, sier Nordstrand.

Berit Nordstrand er lege, kosthaldsekspert, kognitiv terapeut og mor til seks barn i alderen 8 til 24 år. Berits budskap er at små hverdagsgrep kan gi deg et meir innholdsrikt og positivt liv.

Vi kunne ikke fått en betre samarbeidspartner og gleder oss til å starte opp nytt kurs.

Første kurs blir tirsdag 02. oktober 2017 fra 17:00 - 18:00/19:00. Kurset går over 12 uker med 6 samlinger. Avslutningsvis samlest vi til en sosial samling. Kurset inneholder både kosthaldsforedrag og felles treninger. Egen kursbok i regi Berit Norstrand og trening på Spenst Førde er inkludert i prisen under kurset.

I tillegg får du:
- 2 gratis kroppsanalysetester (ord.pris 450,- pr test)
- Gratis trening på Spenst Førde (verdi: 1350,-)
- Individuell oppfølging/motivasjon underveis
- Egen facebook gruppe

Total pris: 4400,-

Ønsker du mer informasjon rundt kurset og/eller du ønsker å melde deg på, send mail til kursholder Hanne Lien på mail: hanne@lienhelse.no eller ring tlf: 916 02 667

Maks 12 plasser!<< Tilbake
Spenst Førde
Hafstadvegen 36
6800 Førde
Tlf. 57 72 01 21
E-post post@spenstforde.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon