Våre medlemskap

Bedrift

Medlemskap: Bedrift

Bedrift

SPENST FØRDE er Førdes største treningssenter, og vi kan tilby dine ansatte trening på et senter med fylkets største utvalg i gruppetimer og personlige trenere - vi sørger for at dine ansatte lykkes.

Trening er et viktig ansattgode og har stor påvirkning på de ansattes helse og humør. SPENST ønsker at nettopp dine ansatte skal lykkes med treningen, og vi anerkjenner at behovene er forskjellige.

Det innebærer ingen økonomiske forpliktelser å inngå en bedriftsavtale med SPENST, som igjen gir dine ansatte rabatt på medlemskap.

Vi kan tilby pakker som inneholder alt fra gruppetrening, individuell styrketrening, oppfølging av personlig trener (PT), løpetimer, trening ute på arbeidsplassen m.m

Vi kan også tilby aktivitetskonkurranser som er lukket kun for dine ansatte i egen app. Her kan de ansatte også belønnes for aktivitet utenfor senteret.

Vi stiller også med kroppsanalyse og Ernæringsfysiolog om dette er ønskelig.

Vårt mangfoldige treningstilbud er sydd sammen slik at det skal passe alles behov.

Ønsker din bedrift å inngå en avtale med Spenst, ta kontakt med Daglig Leder for en uforpliktende samtale på tlf. 57720121 eller per e-post: Kent@spenst.no

Spenst Førde
Hafstadvegen 36
6800 Førde
Tlf. 57 72 01 21
E-post post@spenstforde.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern