Våre medlemskap

Våre medlemskap:

PT Start
Vi tilbyr deg en time med din egen personlige trener inkludert i medlemskapet. Verdi inntil kr 650,-

Les mer

Velkommen til SPENST FØRDE

Spenst er Førdes største treningssenter og har som mål å levere de beste treningsopplevelsene til deg. Hos oss får du de største fasilitetene, det nyeste og råeste innen trening. Vi har trening for 4 - 80+ år, med filosofi TRENING FOR ALLE.

Som medlem hos SPENST FØRDE får du tilgang til det største utvalget av gruppetreningskonsepter og det siste og beste innen treningsutstyr og funksjonell trening. For deg som vil trene mest mulig effektivt har vi digitale løsninger, barnepass, spa og basseng og høyt kvalifiserte personlige trenere som venter på deg.

Våre tre medlemskap:

Spenst Komplett: KOMPLETT er et medlemskap for deg som er opptatt av trening, rekreasjon og velvære. I dette medlemskapet får du desidert Førdes største treningstilbud! Les mer om Spenst Komplett.

Spenst Pluss: PLUSS er for deg som vil ha det beste treningstilbudet i Førde men som ikke ønsker å trene CrossFit. Som PLUSS medlem kan du slappe av i en stresset hverdag med fri tilgang til Spa og Basseng inkludert i medlemskapet. Du har også tilgang til ro-og løpetimer, samt fordeler med å booke 6 dager før istede for to dager. Les mer om Spenst Pluss

Spenst Basis: BASIS er for deg som ikke har behov for full pakke med CrossFit, Spa/Basseng og Ro-og Løpetimer, men er ute etter Førdes største treningsfasiliteter for å trene egentrening i studio og løperom. Alle gruppetimer er inkludert i medlemskapet utenom CrossFit og ro-løpetimer
Les mer om Spenst Basis

Ved kortidsmedlemskap som ukeskort, droppinn, 1-3 mnd, ta kontakt med resepsjonen.

Slik blir du medlem:

Det er enkelt å bli medlem på SPENST FØRDE via internett.

Velg det medlemskapet som passer best for deg, og klikk på VELG for å gå videre.

Når du har valgt medlemskap, fyller du ut person- og bankkontoopplysninger for å fullføre kjøpet.

Etter kjøpet får du tilsendt en SMS med kode til inngangsdøren. Denne kan du bruke til du har fått hentet ditt medlemskort i resepsjonen.

Spenst Førde
Hafstadvegen 36
6800 Førde
Tlf. 57 72 01 21
E-post post@spenstforde.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern