Våre medlemskap

Barn og Ungdom

Medlemskap: Barn og Ungdom

Barn og Ungdom

Våre medlemskap for barn og ungdom

Tren sammen med barnet ditt med medlemskapet SPENST KIDZ OG SPENST UNGDOM.

13–15 år – SPENST UNGDOM

SPENST UNGDOM er et medlemskap for barn og ungdom i alderen 13–15 år. Du som forelder/foresatt tegner medlemskapet for barnet ditt, som da får muligheten til å trene sammen med deg eller en annen voksen person som du har godkjent. Den ansvarlige voksne skal også være medlem på SPENST FØRDE. Medlemskapet kan tegnes fra den dag barnet fyller tretten år og fram til den dagen barnet fyller 15 år.

Gjennom SPENST FØRDE UNGDOM vil vi bidra til å forbedre ungdoms mulighet til å være fysisk aktiv. Vi vil også møte våre medlemmers ønske om å kunne trene sammen med sine barn når de har blitt ungdom.

Etter det første obligatoriske møtet med en personlig trener (PT Start) kan barnet/ungdommen trene i SPENST FØRDE sine lokaler sammen med en foresatt.

Barnet/ungdommen har utover dette mulighet til å delta på alle gule timer sammen med ansvarlig foresatt. Barnet/ungdommen har også mulighet å gå på en tilpasset time for ungdom med instruktør. Timen er lagt opp med basis trening med egen kroppsvekt.

Pris: Kr 299,- pr.mnd. Ingen binding. Foresatt må bli med ved innmelding.

15–18 år – SPENST UNGDOM

For ungdommer mellom 15 og 19 år tilbyr vi 20 % rabatt på alle ordinære medlemskap. Se pris på medlemskap her. Ungdom får delta på all tilgjengelig trening som styrketrening, gruppetrening, løpetrening m.m.

Velkommen til Spenst Førde, husk å ha med en foresatt ved signering av medlemskap under 18 år.

SPENST KIDZ.

SPENST KIDZ er et medlemskap for barn i alderen 4-13 år. Vi kjører 10 ukers kurs med timer for barn i alderen 4-5 år, 6-8 år, og alderen 8-13 år. Det vil være fokus på bevegelse og aktivitet (lek) etter musikk. Det vil alltid være to instruktører på timen. Siste time er det fremvisning/show for foreldre. Påmelding: ta kontakt i resepsjonen, på tlf 577 20121 eller mail post@spenstforde.no

Pris: Kr 599,-

Betaling av kurs inkluderer tilgang til alle 10 timene + tøff Spenst Bag.

(Det er stor pågang på timene, så vær tidlig ute med å skaffe plass til barnet ditt)

Velkommen til SPENST FØRDE for mer informasjon, eller for å tegne et SPENST UNGDOM eller KIDZ -medlemskap.

Spenst Førde
Hafstadvegen 36
6800 Førde
Tlf. 57 72 01 21
E-post post@spenstforde.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern