Bruk eksperten hos Spenst Førde

Bruk eksperten hos Spenst Førde

Vi har 1 Ekspert (trykkskjerm) i 1.etasje. Du bruker denne når du skal trene ditt eget treningsprogram hos Spenst Førde.


Skal du på gruppetime så trenger du ikke gå via Eksperten. Da melder du deg på via vår onlinebooking eller på bookingstasjonen for gruppetimer som er i resepsjonen. Når du skal på timen henter du din deltakerlapp på bookingstasjonen og tar med til instruktøren. Det blir automatisk overført til din treningshistorikk at du har vært på timen.

Påmelding gruppetimer

Bruk av Eksperten på trening

Når du kommer til Spenst Førde for å trene ditt eget program, så sjekker du inn til trening på Eksperten eller via Mywellness app på telefonen din.

1. Logg inn/sjekk inn på Eksperten. Du kan gjøre dette på 2 ulike måter; 
1)Ved å logge inn via Eksperten eller
2) ved å bruke Mywellness app på telefonen.

2. Du kommer automatisk til dagens foreslåtte treningsøkt. Om du skal gjøre denne, så trykk på "Start trening". Om du vil gjøre et annet program, trykk på "Ditt treningsprogram" og velg det programmet du skal gjøre i dag. Dersom du ønsker å trene uten treningsprogram, så velger du dette. Trykk på "Start trening" for å sette i gang.

3. Tren programmet ditt.

1) Ved å registrere de på Eksperten når du avslutter treningen, 2) Ved å registrere de i Mywellness app på telefonen mens du trener eller rett etterpå, eller 3) Ved å registrere de på treningsportalen på nett når du kommer hjem. 

På Eksperten kan du også:

  • Se dine treningsresultater. Enda mer detaljer finner du på treningsportalen på nett
  • Melde deg på morsomme utfordringer eller se hvordan du ligger an i utfordringer du er med på. 
  • Se videoer av øvelser. 


<< Tilbake
Spenst Førde
Hafstadvegen 36
6800 Førde
Tlf. 57 72 01 21
E-post post@spenstforde.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern