Vi utvider tilbudet vårt!

Vi utvider tilbudet vårt!

Vi investerer og forbedrer vårt tilbud til deg som medlem med 2,7 mill!


I løpet av november vil det skje mye på senteret!

Det kommer 10 stk nye tredemøller (SkillRun) og vi vil lage fylkets råeste løperom! Totalt vil det være 20 stk møller i løperommet, og ytterligere 4 møller i ny avdeling der resterende kondisjonsutstyr vil bli plassert.

Dette øker vår kapasitet på kondisjon betraktelig fra 14 møller til totalt 24 stk.

Som medlem vil du ikke finne noe i nærheten av kvaliteten på dette utsyret noen annen plass.

SKILLRUN møllene er utviklet med hensikt å møte de strengeste kravene til trening for eliteutøvere og andre treningsentusiaster på høyt nivå.

SKILLRUN er mer enn en tradisjonell tredemølle. Med sine unike funksjoner vil SKILLRUN knuse alle forventninger til hva en tredemølle kan være.

SKILLRUN tilbyr den mest fleksible treningsmuligheten vi noen gang har sett på en mølle. Technogym har utviklet funksjonen «Multidrive Tecnology» som gjør at du kan trene kondisjon, styrke, utholdenhet, hurtighet og intervalltrening på et og samme apparat.

Prøv «SLED» hvor du dytter slede for maksimal sprint og akselerasjon. Du kan løpe med «PARACHUTE» for maksimal speed og «RUN AGAINST RESISTANCE» for trening av gjennomgående styrke.

Se video av SKILLRUN her.

Vi starter også opp med ro timer for våre medlemmer. Dette tror vi vil bli populært! 

Som offisiell leverandør til 6 ulike OL, fra Sydney 2000 til Rio 2016 og partner til noen av verdens beste idrettsutøvere og klubber har Technogym igjen samarbeidet med noen av verdens beste utøvere for å utvikle SKILLROW™

SKILLROW™ er den første romaskinen som gir utøveren mulighet å trene kondisjon og styrke på et høyt nivå, takket være designet, den innovative teknologien og performance-orienterte treningsprogrammer.

AQUAFEEL™ – Ekte rofølelse
Motstanden på SKILLROW™ er designet for å etterlinkne den naturlige motstanden som roeren upplever i ekte vann – dette kalles for AQUAFEEL™.

SKILLROW™ Professional App og ro timer.
Med Technogyms UNITY™ SELF SKILLROW™ Professional App kan trenere sette opp ulike konkurranser mellom fler rommaskiner i et rom. I tillegg gir det treneren mulighet til å ha oversikt over alle som deltar på timen, samt gi en mer personlig og motiverende coaching.

Se video av SKILLROW her.

Vi har også gleden av å informere at det kommer to nye trappemaskiner av typen CLIMB Excite fra Technogym.

CLIMB Excite leveres med ferdig programmerte high intensity-treningsprogrammer, som er spesialdesignet av Technogym. ”Body Buster”, “B-Side” og “Sweat it out” er programmer som inneholder ulike variasjoner av øvelser for å forme nederste delen av kroppen, i tillegg til å stryke utholdenhet og forbedre kondisjon.

Som medlem kan du også konkurrere mot en venn, eller ta noen med på tur på de virituelle trappe turene.

Se video av trappemaskinen her.

Spenst Førde har verdens beste medlemmer, og vi gleder oss til at dere kan ta i bruk det nye utsyret og timene.!<< Tilbake
Spenst Førde
Hafstadvegen 36
6800 Førde
Tlf. 57 72 01 21
E-post post@spenstforde.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern