Viktig melding!

Viktig melding!

Viktig informasjon til dere som har vært i rød sone.


Vi har fått den gledelige beskjeden at vi ikke vil bli stengt ned. Kommunen vurderer smitte og smittesporing under kontroll per dags dato. Vi vil derfor fortsette å holde åpent og gleder oss over dette. Dialogen med smittevernlege Øystein Furnes er god, og han er godt fornøyd med smittevernet på Spenst Førde.

Det er viktig å understreke at innføring av nye strenge tiltak, eller lokal nedstenging av treningssenteret, kun iverksettes der hvor smitte er høy og smittesporing ikke lenger er mulig i tilstrekkelig grad.

NB! Vi ønsker å ta et samfunnsansvar og være med å bidra til å forebygge at vi ikke kommer i samme situasjon som andre byer rundt i landet. Derfor oppfordrer vi alle som reiser til, eller kommer på besøk fra kommuner som er røde soner (Bergen, Oslo osv), å ha 10 dager selvpålagt karantene, og negativ test før en kan trene på Spenst Førde eller CrossFit Førde. Vi tar trygghet til våre medlemmer og ansatte på største alvor, og vi håper på forståelse rundt dette.

Til alle medlemmer:

  • KOM FRISK - Dersom du har hoste, sår hals, feber, tung pust eller har andre symptom på luftveisinfeksjon - eller er i karantene, skal du ikke være på SPENST FØRDE.
  • GOD HÅNDHYGIENE - Bruk antibac før du går inn på senteret og vask hendene grundig og ofte.
  • HOLD AVSTAND - Ta vare på deg selv og de rundt deg ved å holde god avstand.
  • VASK UTSTYR - Det står sprayflasker og papir plassert lett tilgjengelig på senteret. Vask utstyr grundig før og etter bruk.
  • MEDLEMSKORT- Husk ALLTID medlemskort, registrer din treningsøkt ved ankomst på senteret

Velkommen til trygg trening på Spenst, god trening💪💜<< Tilbake
Spenst Førde
Hafstadvegen 36
6800 Førde
Tlf. 57 72 01 21
E-post post@spenstforde.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern