Oppdatert endring vedrørende smittevern!

Oppdatert endring vedrørende smittevern!

Viktig informasjon vedrørende midlertidge endringer.


Sunnfjord kommune har i eit møte mandag 4.januar besluttet hva som skal gjelde i kommunen. Selv om det i vår region ennå er en kontrollert smittesituasjon, ser kommunen risikoen for større utbrudd som klart økt de første 2 ukene etter jule- og nyttårsfeiringen. Det er derfor besluttet som forebygande tiltak at gruppetrening utgår en periode t.o.m 17. januar.

Individuell trening og treningssenteret er åpent som vanlig.

For dere som er glad i våre gruppetimer beklager vi dette, og vi hiver oss rundt og tilbyr live gruppetimer via MyWellness appen med våre instruktører. Om du ikke har MyWellness og ønsker tilgang til våre live gruppetimer i denne perioden, send oss ein mail på post@spenstforde.no.

Vi kommer også til å legge ut mer informasjon om live gruppetimer og timeplan på vår facebook side.

Ellers er det gledelig at vi ikke vil bli stengt ned. Kommunen vurderer smitte og smittesporing under kontroll per dags dato. Vi vil derfor fortsette å holde resten av treningssenteret åpent,  og gleder oss over dette. Dialogen med smittevernlege Øystein Furnes er god, og han er godt fornøyd med smittevernet på Spenst Førde.

Det er viktig å understreke at innføring av nye strenge tiltak, eller lokal nedstenging av treningssenteret, kun iverksettes der hvor smitte er høy og smittesporing ikke lenger er mulig i tilstrekkelig grad.

NB! Vi ønsker å ta et samfunnsansvar og være med å bidra til å forebygge at vi ikke kommer i samme situasjon som andre byer rundt i landet. Derfor oppfordrer vi alle som reiser til, eller kommer på besøk fra kommuner som er røde soner, å ha 10 dager selvpålagt karantene, og negativ test før en kan trene på Spenst Førde eller CrossFit Førde.

Vi tar trygghet til våre medlemmer og ansatte på største alvor, og vi håper på forståelse rundt dette.

Til alle medlemmer:

  • KOM FRISK - Dersom du har hoste, sår hals, feber, tung pust eller har andre symptom på luftveisinfeksjon - eller er i karantene, skal du ikke være på SPENST FØRDE.
  • GOD HÅNDHYGIENE - Bruk antibac før du går inn på senteret og vask hendene grundig og ofte.
  • HOLD AVSTAND - Ta vare på deg selv og de rundt deg ved å holde god avstand.
  • VASK UTSTYR - Det står sprayflasker og papir plassert lett tilgjengelig på senteret. Vask utstyr grundig før og etter bruk.
  • MEDLEMSKORT- Husk ALLTID medlemskort, registrer din treningsøkt ved ankomst på senteret

Velkommen til trygg trening på Spenst, god trening💪💜<< Tilbake
Spenst Førde
Hafstadvegen 36
6800 Førde
Tlf. 57 72 01 21
E-post post@spenstforde.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern