Frys-Utmelding-Regler

Frys og Utmelding


Regler for Utmeldning og Frys:

Oppsigelsestiden er en -1- måned regnet fra den 1. i månedskifte etter den dato oppsigelsen er mottatt på senteret. Se eksempler nedenfor.

Dette gjelder alle medlemskap, også de uten bindingstid som er på avtalegirotrekk. Skal kontrakten opphøre etter bindingstiden på feks 12 mnd Ordinær medlemskap, så må oppsigelsen skje innen utløpet av 11. trenings måned.

Oppsigelsen skal skje skriftlig og helst på standard utmeldingsskjema av hensyn til dokumentarbarhet. Utmeldingsskjemaet fås på senteret.

Eksempel:

Si opp skriftlig før 1. februar og siste trekket ditt vil være 20 mars. På grunn av 1 mnd oppsigelsestid regnet fra første månedsskifte.

Frys

Det samme prinsippet som over, med siste frist for å meddele oss frys skriftlig den 5. i aktuell måned.

Eks: ønsker du å fryse desember mnd, må frysskjema leveres til senteret senest 5. november. Da får vi stoppet trekket som går den 8. november for desember treningen. Husk å oppgi oppstarts måned på frysskjema !

Ved sykemelding gir vi tilbake siste betalings mnd ved oppstart.

For at senteret skal ha mulighet for at du skal fryse ditt medlemskap trenger vi en oppstarts mnd. Det vil si at om du vil fryse medlemskapet må du gi oss beskjed om hvilken mnd du er tilbake på trening.

OBS: ditt medlemskap vil da starte automatisk med trekk fra din konto uten at du varsles yttligere.


Trivselsregler


Vi er stolte over å kunne tilby et av kanskje Norges best utstyrste treningssenter, og har laget noen trivselsregler for at oppholdet for deg og andre skal bli så hyggelig som mulig:

  • Sørg for å ha medlemskortet ditt tilgjengelig.
  • Bruk alltid innesko på all trening. Dette er for å holde senteret fritt for småstein og skitt, og redusere slitasje på gulv og utstyr. Om det er fult på sko hyllene kan du bruke blå sko poser fra inngangen og til garderobene, også opp til behandlerne på Helsehuset. Ta med deg skoene hjem da vi jevnlig tømmer hyllene for sko som blir stående.
  • Husk og alltid rydde opp utstyr og vekter etter deg. Det er svært kjedelig for neste person å bruke tid på å rydde opp etter andre, og det gjør det også enklere for oss å holde senteret rent og pent.
  • Tørk over apparat og utstyr du har brukt (du finner papir og sprayflasker rundt omkring på hele senteret) både i studio, sal og spinning. Bruk gjerne håndkle.
  • La andre bruke treningsapparatene når du har pause.
  • Klær, sko, bag og lignende skal oppbevares i garderobeskap. Bruk gjerne hengelås, men ta tingene dine med deg når du er ferdig å trene.
  • Kom tidsnok til gruppetimene (senest 5 minutter før, står du på venteliste og vil beholde ventelisteplassen din må du møte 15 minutter før). Gi beskjed til instruktøren om du må gå før timen er over. Man kan ikke trene i salene utenom oppsatte gruppetimer.
  • Sett mobiltelefonen på lydløs, så unngår du å forstyrre andre.
  • Barn under 13 år har ikke lov å være med på trening i sal eller studio, og må benytte seg av Mini Spenst.
  • Det er bare personlige trenere som får lov å instruere og trene medlemmer i våre lokaler.

Spenst Førde
Hafstadvegen 36
6800 Førde
Tlf. 57 72 01 21
E-post post@spenstforde.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon