Massasje


Som Spenst medlem har du rabatter på massasje, fotpleie og hudpleie ved vår samarbeidspartner Sunnfjord Spa.

Vi har dyktige terapauter med lang erfaring blant annet på idrettsutøvere.

Du kan booke time online her. Eller på telefon 578 34 050. (Husk å ta med medlemskort)

 

Hva er massasje?

Massasje er nytelse. Massasje er avslapning. Massasje er rekreasjon. Uansett om du har spenninger i kroppen, er stresset, er idrettsutøver eller bare ønsker å få en pause fra hverdagens mas og komme mer i kontakt med kroppen din: massasje er tingen for deg.

Det finnes en rekke massasjeformer å velge mellom:

Klassisk massasje

Utøves ved rytmisk knaing og strekking av muskler. Dette påvirker blod- og lymfesirkulasjonen, øker hormonproduksjonen og -utskillelsen og gjør musklene smidigere og mer elastiske. Massasjen virker på hele kroppen.

Avslapningsmassasje

Er en massasjeform som har sitt utspring fra den tradisjonelle klassiske massasjen. Avslapningsmassasjen legger vekt på avspenning i form av myke og lette grep. Her skal man kun slappe av og nyte massasjen.

Idrettsmassasje

Er en massasjeform som myker opp friske eller tidligere skadede områder som preges av spente og ømme muskler. Idrettsmassasje er ofte benyttet av de som ønsker og tåler en dypere massasje, og ofte før eller etter man skal gjennom en stor fysisk påkjenning. Dette gjøres for å kunne prestere maksimalt, redusere restitusjonstid og minske verk i muskulaturen. Ved idrettsmassasje brukes de samme grepene som ved den tradisjonelle klassiske massasjen, men det legges mer trykk på grepene og rytmen er raskere.Massasje