Spesialtilbud, aktiv ungdom.

TILBUD UNGDOM SOM DRIVER AKTIV IDRETT I FØRDE


Unikt tilbud for deg som er aktiv innen idrett i Sunnfjord.

Tilbudet gjelder for alle som er aktiv innen idrett i Sunnfjord. Fotball, handball, vollyball, friidrett, langrenn, alpin, uansett idrett er du velkommen.

Marcus Småvik

Marcus Småvik er 26 år gammel og er opprinnelig fra Trondheim. Utdannet Fysioterapeut i Odense , Danmark (Juli 2015).

Han har stor interesse for idrett og har selv bakgrunn fra 2 divisjon fotball, etter spill i blant annet Byåsen og Strindheim.

Dette gjør at han har god forståelse for idrettsutøvere sine behov og mulighet til å se problemet fra flere vinkler enn bare den terapeutiske.

Marcus er nå ansatt på Spenst for å hjelpe ungdom/utøvere i Førde. Gjennom sin oppfølging av yngre på Spenst fremover, vil han kunne være behjelpelig med alt fra teknikk i øvelser, skadeforebyggende og prestasjonsfremmende trening og generelle tips om optimalisering av hverdagen.

13-15 år:

Fast gruppetrening med Marcus hver mandag fra kl 16.00-17.00. Fokus skadeforebygging og styrke trening. Alle kan få individuelt treningsprogram i studio av Marcus som kan benyettes utenom felles trening. For å trene i studio utenom gruppetrening må barnet/ungdommen ha noen over 18 år som samtidig er på senteret. Barnet/ungdommen kan også delta på alle gule og hvite timer med en foresatt. Se vår timeplan her.

Pris: Kr 249,- pr.mnd/ingen binding.

 

16-19 år:

Fast gruppetrening med Marcus hver onsdag fra kl 16.00-17.00. Fokus skadeforebygging og styrke trening. Alle kan få individuelt treningsprogram i studio av Marcus som kan benyettes utenom felles trening. Det året du fyller 15 år kan du trene på senteret uten foresatt og når det passer for deg. Det anbefales at du deltar på felles treningen uansett om du kjører egentrening på senteret, slik at du får oppfølgig og råd jevnlig av Marcus.

Pris: Kr 399,- pr.mnd. 12 mnd binding.

Ønsker du å delta? Møt opp på senteret, og vi hjelper deg i gang. Er du under 18 år, må en foresatt være med første gang ved innmelding.

Velkommen! 


Spenst Førde
Hafstadvegen 36
6800 Førde
Tlf. 57 72 01 21
E-post post@spenstforde.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern