Om oss

Om oss


Spenst Førde er byens største treningsenter (3500 kvm) – med det beste aktivitetstilbudet for alle mellom 3 mnd og 90 år!

Spenst Førde skiller seg ut som "mer enn bare et treningssenter". Vi er et fullservice senter, med et tilbud få andre treninssentre kan måle seg med!

Spenst er en del av et Helsehus, der 4 etasjer er fylt opp med trening, ernæring og helse. Vi har Kiropraktor, Fysioterapeuter, Ernæringsfysiolog, Bedrifthelsetjeneste, Personlige Trenere m.m i samme bygg.

Ønsker DU å trene CrossFit? Ja, da har vi også egen CrossFit Box for deg.

Ønsker du å finne ro i en stresset hverdag? Ja, da har vi et fantastisk Spa og Basseng anlegg som du fritt kan benytte som SPENST PLUSS medlem.

Som Spenst medlem har du alt du trenger samlet på en plass, og vi er stolt av å kunne tilby et av Norges største treningstilbud. Se video lenger nede på siden, som viser litt av det vi kan tilby.

Når du trener på Spenst vil du forstå hva vi mener med treningsopplevelse. Våre lokaler er store og luftige med gjennomtenkte løsninger for de ulike treningsavdelingene. Her er det treningstilbud for alle.

Mini Spenst er en drøm for barn og foreldre. Barna har en masse moro med leker og aktiviteter imens foreldrene trener. Dette er et unikt familietilbud.

Med fem sentre i Sogn og Fjordane: Spenst Førde, Spenst Florø, Spenst Sandane, Spenst Sogndal på Fosshaugane Campus og Spenst Sogndal avdeling Kulturhuset, er Spenst en dominerende folkehelseaktør i fylket. Dette gir også deg som medlem unike fordeler som blant annet gjestetrening.

På Spenst har vi et personale som er genuint interessert i trening og helse, og som ønsker å hjelpe deg til å nå dine målsetninger. Vi kan love at vi skal gjøre alt for at du skal trives.

Ta en tur innom så skjønner du hva vi mener! Vi tilbyr GRATIS PRØVETIME.

FREMTIDSPLANER

Vi søker kontinuerlig å optimalisere vårt medlemstilbud gjennom investeringer i utbygging av lokaler og treningsutstyr. 


Bilder fra senteret:

(Klikk på bildene)

Spenst Førde
Hafstadvegen 36
6800 Førde
Tlf. 57 72 01 21
E-post post@spenstforde.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern